Jordi Damen

Melanie had al eens vaker verteld over voeding en de wijze waarop je je levensstijl kan veranderen. Juist alle achtergronden sloten aan hoe we zelf al met eten omgingen. Maar zoals zo vaak, begin je ergens pas aan als je ergens last van hebt of echt iets wil wijzigen. En bij mij was de aanhoudende uitslag in mijn gezicht, nek hals en armen. Ik had al van alles gedaan (voeding, dokter, Bioresonantie, Orthomoleculaire therapie, etc), maar het ging niet weg.

Dus de optie om mijn darmen eens grondig te reinigen was mijn nieuwe hoop. En het feit dat je dan ook wat kilo’s afvalt was ook mooi meegenomen ;). Samen met mijn vriendin heb ik de detox kuur gedaan gedurende 3 weken en wat hierbij opviel is dat je dan ook nog veel meer over voeding leert van Melanie en wat wel/niet goed bij je past. Op de meeste tijdstippen die je van tevoren niet verwacht kreeg ik ook motivatie appjes en tips. Nooit is iets teveel en ze heeft ook veel kennis over je hele lichaam. Na de behandeling was ik super fit, was de uitslag grotendeels weg (uiteindelijk in combinatie met een zalf geheel weggegaan) en voelde ik me echt herboren. Ongekend hoe belangrijk je darmen zijn en wat er gebeurd als je de detox kuur volgt. Was ook veel scherper en creatiever geworden. En ik was 5,5 kilo afgevallen.

Maar belangrijkste was dat je een gezonder leefpatroon aan gaat nemen. Had ook gelijk een abonnement op de sportschool genomen en ben 2x per week gaan sporten. Nu 6 maanden later ben ik in 9 kilo lichter, voel me super fit en eet is dagelijks nog iets wat we geleerd hebben met de Detox kuur. Uiteindelijk moet je het allemaal zelf doen, maar de motivatie van Melanie en ook de relativering (als je het niet wil dan pusht ze ook niet), zorgt er wel voor dat je het vol houdt en blijft toepassen. Overigens heeft ze telkens ook iets nieuws, zodat je ook steeds meer bijleert. Dat motiveert ook en is denk ik haar kracht. Ze is intens begaan met het helpen om jezelf beter te voelen.

Inmiddels heb ik het verhaal vaker verteld aan anderen en iedereen die er voor open staat heb ik naar haar doorverwezen.

Keep up the healthy lifestyle!!!!