Edward van Kruijssen

Ik heb Melanie leren kennen via een gemeenschappelijke vriend. Ik heb altijd  interesse gehad in voeding en goede ervaringen van anderen.

Met Melanie een eerste lange intake gesprek gehad, goed naar haar kennis geluisterd en met de nodige eigen bagage en haar achtergrond, werd ik gepakt door haar verhaal en behandeling.

Aangezien ik precies 18 maanden geleden een hart infarct heb gehad en Diabetes type 1 heb, ben ik de eerste plaats sceptisch en voorzichtig, maar sta altijd open voor verbeteringen en nieuwe methodes. Vanaf dag een ook gezegd: “ seeing is believing” of  “the proof of the pudding is in the eating”.

Het maken van een jaarlijkse reset, spraak mij in de eerste plaats aan. Dit doen we ook voor Auto’s (APK keuring), onderhouden huizen, etc. Maar een jaarlijkse beurt voor je eigen lijf doen we nooit of nauwelijks. Per slot van rekening worden we ouder en de nodige “service” is een pure noodzaak. Input is output !

Een paar kilos eraf, beetje minder buik leek een goede tweede drijfveer. De persoonlijke aandacht en haar drive voor deze methode/behandeling werkten door op mijzelf en de 2 volle detox-weken vlogen voorbij. Het resultaat was verbluffend:

  1. Mijn nachtelijke insuline heb ik stop gezet (nog niet eerder gebeurd) en gedurende dag insuline gebruik sterk verminderd.
  2. Neem geen maagtablet meer (pantoprazol) om ik zover geen last meer heb van mijn maag ivm andere medicijnen die ik neem voor mijn hart.
  3. Ik ben zeker 6 kgs afgevallen en minder buikvet
  4. Voel me beter en fitter, kortom meer energie
  5. Bewust geworden van kleinere porties en verantwoordelijk nemen voor wat jezelf in je mond stopt. Geen producent of iemand de schuld geven.

Iedereen mag mij benaderen bij vragen over Melanie en haar behandeling. Ik ben er van overtuigd dat dit me verder gaat brengen en ga dit zeker jaarlijks herhalen.

Nogmaals Melanie bedankt voor al jouw input en steun in jouw methode en nu mijn methode is geworden.

Edward