Jaimy

Goedemorgen Melanie,

Dankjewel voor je mail en ook voor de ervaring! 

Welke beweegredenen had je om Vitamelle te benaderen?
Ik wilde een shift maken zowel fysiek als mentaal, ook wilde ik vooral opruimen. 
Welke klacht had bij jou de meeste prioriteit?
Ik voelde me vaak zwaar, gejaagd en gespannen. Dit neemt natuurlijk veel onrust met je mee wat nergens goed voor is. Ik voelde me niet meer als mezelf.
Wat heeft Vitamelle je opgeleverd?
Meer inzicht in voeding, supplementen en wat de detox met mijn fysieke en mentale gezondheid doet.
Waar ben je het meest tevreden over?
De begeleiding. Vooral omdat ik de darmspoelingen wat spannend vond. Ook ben ik natuurlijk tevreden met het resultaat en het inzicht in hoe energiek ik me voel doordat ik minder tot geen slechte suikers/alcohol etc. tot me neem.
Hoe heb je de coaching ervaren?
Goed! Een heldere en fijne uitleg.
Zou je Vitamelle bij anderen aanbevelen en waarom?

Ik zou Vitamelle zeker willen aanbevelen bij anderen omdat ik zelf heel tevreden ben over het resultaat! Ik heb na een kennismakingsgesprek met Melanie direct gekozen voor het 14-daagse detox pakket. Fijn dat alles zo snel kon gaan! Ik had nog 2 dagen voorbereiding maar ik besloot direct al te stoppen met bewerkte voeding, slechte suikers, alcohol etc. Ik had inmiddels veel discipline en wilskracht ontwikkeld wat ook wel nodig was want ik vind het ook een mentale kuur, vooral tijdens het 5 dagen sap vasten. Daarnaast kost het vaak wat tijd en moeite om patronen te doorbreken en dit gaat niet altijd even makkelijk. Doordat ik mijn einddoel goed voor ogen had kon ik het volhouden en niet alleen met wilskracht maar nog meer omdat ik dit echt wilde. Het voelde daarom niet als een strijd. Ik heb me altijd goed gevoeld bij een gezonde en bewuste lifestyle dus ik was bereid om daar de stappen voor te gaan nemen. Het leven met betrekking tot voeding wat ik de laatste maanden ontwikkeld had voordat ik begon aan mijn detox kuur wilde ik niet meer dus het roer moest om. Na een paar dagen clean eten en drinken merkte ik al snel dat ik meer energie kreeg en ik voelde me lichter worden, zowel fysiek als mentaal. Ook verbeterde het slapen enorm. Ik voelde me meer uitgerust en zuiver worden. Ik heb tijdens het sapvasten 3 darmspoelingen gedaan en dit zou ik iedereen willen aanraden. Met de begeleiding van Melanie vond ik dit enorm meevallen, het doet geen pijn en het voelde ook niet akward. Het voelde voor mij juist als het compleet maken van deze detox. Ik zou het zelf ook willen herhalen over een periode. Ik ben nu nog bezig met het opmaken van mijn supplementen die bij het 14-daagse detox pakket zaten. Dit is de perfecte springplank om mijn healthy lifestyle te gaan voortzetten. Dankjewel Melanie!